Powlekarki obtaczające idealnie sprawdzają się przy powlekaniu cukierków, orzechów, migdałów, draży, pastylek np. czekoladą lub inną polewą cukrową. Głównym odbiorcą tej serii powlekarek jest branża spożywcza.
W ofercie posiadamy 5 modeli z różną pojemnością bębna, według specyfikacji jak poniżej w tabeli. Konstrukcja maszyny oraz miejsca kontaktu z produktem wykonane ze stalli nierdzewnej SS304.

 

Dane techniczne:

Model 400 600 800 1000 1250
Wydajność na jeden cykl 2-5kg 8-15kg 30-50kg 50-70kg 80-150
Moc silnika (kW) 0,55 0,75 1,1 1,5 2,2
Prędkość (obroty na min) 0-46 0-40 0-32 0-32 0-28
Moc wentylatora (W) 40 60 200 200 370
Moc podgrzewacza wewnątrz (kW) 0,9 1 1.5 1,5 2
Moc podgrzewacza zewnątrz (kW) 0,5 1 2 2 2
Waga (kg) 65 150 280 300 500
Wymiary (cm) 70×66×97 84×76×130 100×100×155 130×100×168 135×135×160

Zdjęcia produktu:

Strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień oznacza, że akceptujesz otrzymywanie plików cookies.